• lebron 12
 • Jordan 11 gamma kobe 9
 • kate spade bag
 • mk handbags
 • AMD เปิดตัว Ryzen Mobile

  Written by Audigy on . Posted in pr

  AMD เปิดตัว Ryzen Mobile
  โปรเซสเซอร์ใหม่ที่เป็นขุมพลังสำหรับ
  Ultrathin Notebook1 ที่เร็วที่สุดในโลก
  AMD Ryzen processor with Radeon Vega Graphics Die Shot
       พบกับโปรเซสเซอร์ใหม่ Ryzen Mobile 2700U และ Ryzen Mobile 2500U ที่มาพร้อมด้วยหน่วยประมวลผลด้านกราฟิก Radeon Vega ในตัว ส่งมอบประสิทธิภาพที่รวดเร็วอย่างเห็นได้ชัด การแสดงผลของกราฟิกที่ลื่นไหล และสมรรถภาพที่ดีที่สุด ด้วยข้อเสนอและรูปแบบ ที่คุณจะไม่สามารถปฏิเสธได้
       กรุงเทพฯ, ประเทศไทย - 31 ตุลาคม 2560 - AMD (NASDAQ: AMD) ประกาศเปิดตัวโปรเซสเซอร์ AMD Ryzen™ Mobile โค้ดเนมเดิมว่า “Raven Ridge” mobile APU ด้วยประสิทธิภาพระดับแนวหน้า และประสบการณ์ความบันเทิงที่สมบูรณ์แบบในรูปแบบ 2-in-1s เป็นคอมพิวเตอร์โน๊ตบุ๊คบางเฉียบที่สามารถพับได้รอบตัว และอัตราการกินไฟ (TDP) ที่ 15 วัตต์ โดยโปรเซสเซอร์ AMD Ryzen™ 7 2700U และ AMD Ryzen™ 5 2500U ได้ผสมผสานสถาปัตยกรรมที่เป็นที่รู้จักกันอย่าง “Zen” x86 Cores ประกอบไปด้วยเทคโนโลยี AMD SenseMI2 โปรเซสเซอร์ระดับอัจฉริยะ พร้อมด้วยหน่วยประมวลผลกราฟิก Radeon “Vega” ที่ได้รับการปฏิวัติการออกแบบบนระบบชิปเพื่อให้ได้ประสิทธิภาพสูงสุดบนโน๊ตบุ๊คบางเฉียบ (Ultrathin) อย่างที่ไม่เคยมีมาก่อน AMD Ryzen 7 2700U เป็นโปรเซสเซอร์ที่เร็วที่สุด3ของ โน๊ตบุ๊คบางเฉียบ Ultrathin มีประสิทธิภาพการทำงานแบบมัลติเธรดมากกว่า 44% และประสิทธิภาพการทำงานในด้านกราฟิก4 สูงมากกว่าคู่แข่งถึง 161%3,4
   
       จิม แอนเดอร์สัน รองประธานอาวุโส และผู้จัดการทั่วไป ฝ่ายประมวลและกราฟิกของ AMD กล่าวว่า “เราสัญญาว่าจะนำนวัตกรรมและการแข่งขันกลับมาสู่ในทุกตลาดคอมพิวเตอร์พีซีภายในปี 2560 และในวันนี้ถือเป็นความสำเร็จของคำสัญญาดังกล่าวสำหรับกลุ่มลูกค้าโน๊ตบุ๊คสำหรับกลุ่มผู้บริโภค หลังจากที่ประสบความสำเร็จในการเปิดตัวผลิตภัณฑ์เดสก์ท็อประดับไฮเอนด์ สำหรับกลุ่มผู้บริโภค และสำหรับกลุ่มธุรกิจในช่วงต้นปีที่ผ่านมา โปรเซสเซอร์ Ryzen™ Mobile นำเสนอความเป็นผู้นำด้านประสิทธิภาพสำหรับกิจกรรมต่างๆ ในทุกๆ วัน ด้วยระบบมัลติทาสกิ้ง และระบบเวิร์คโหลดขั้นสูง ในขณะที่แบตเตอรี่อยู่ได้อย่างยาวนาน เราภูมิใจที่ได้นำเสนอโปรเซสเซอร์ที่เร็วที่สุดในโลกของโน๊ตบุ๊คบางเฉียบให้กับผู้บริโภคที่จะได้รับประโยชน์ที่สุดผ่านการออกแบบโน๊ตบุ๊คจากเหล่า OEM ของเรา”
   
  ประสิทธิภาพที่ทรงพลัง
       Ryzen™ Mobile เป็นโปรเซสเซอร์แบบ 4 คอร์ 8 เธรด ที่ใช้เทคโนโลยี AMD SenseMI และได้รับการออกแบบให้มีประสิทธิภาพสูงมากในรูปแบบที่มีความเพรียวบาง โดยโปรเซสเซอร์ AMD Ryzen™ 7 2700U เป็นโน๊ตบุ๊ครุ่นบางเฉียบ ที่เร็วที่สุดในโลก มีอัตราการกินไฟอยู่ที่ 15 วัตต์ นอกจากนี้โปรเซสเซอร์ AMD Ryzen™ Mobile ยังให้ประสิทธิภาพที่ยอดเยี่ยมอย่างเห็นได้ชัดเมื่อนำไปเทียบกับโปรเซสเซอร์ของเอเอ็มดีในรุ่นก่อนหน้า
  • CPU ให้ประสิทธิภาพมากกว่ารุ่นก่อนหน้าถึง 3 เท่า5
  • GPU ให้ประสิทธิภาพมากกว่ารุ่นก่อนหน้าถึง 2.3 เท่า6
  • กินไฟน้อยลงถึง 58%7
  เป็นครั้งแรกที่มีการนำเทคโนโลยีต่อไปนี้มาใช้ในโปรเซสเซอร์ Ryzen Mobile:
  • Precision Boost 2 ซึ่งเป็นเทคโนโลยีใหม่ที่จะช่วยเพิ่มประสิทธิภาพของโปรเซสเซอร์ในการทำงานของ แกน CPU ตั้งแต่ 1 ไปจนครบทุกแกน CPU8
  • ระบบ Mobile Extended Frequency Range (mXFR)9 ซึ่งจะช่วยเพิ่มประสิทธิภาพของโน๊ตบุ๊ค ด้วยการโอเวอร์คล๊อกความเร็วของ CPU ให้แบบอัตโนมัติ ตามประสิทธิภาพของระบบระบายความร้อนที่ยอดเยี่ยมในโน๊ตบุ๊คที่ได้มาตรฐานแบบ “Ultimate XFR Performance”
  ความสนุกที่สมบูรณ์แบบ
  โปรเซสเซอร์ AMD Ryzen™ พร้อมด้วยหน่วยประมวลผลด้านกราฟิก Radeon™ Vega ที่มีประสิทธิภาพที่ยอดเยี่ยม
  • ส่งมอบความลื่นไหล และการเล่นเกมแบบเฟรมเรต 1080p ในการเล่นเกม eSports ยอดนิยมต่างๆ เช่น League of Legends™, Overwatch™, CS:GO™ และ DOTA™ 2 ในรูปแบบของโน๊ตบุ๊ค Ultrathin10
  • พร้อมที่จะส่งมอบพลังการแสดงผลที่ทันสมัยและมีความสวยงามที่สุด ที่รองรับ HDR11,  Radeon™ FreeSync™ 212, และระบบภาพ 4K13
  การออกแบบที่เน้นประสิทธิภาพ
  • AMD กำลังก้าวสู่การริเริ่มแผนระยะยาวอย่าง “25X20” ด้วยโปรเซสเซอร์ AMD Ryzen™ 7 2700U ซึ่งจะช่วยปรับปรุงประสิทธิภาพด้านพลังงานได้ถึง 5.86X เท่า นับตั้งแต่ริเริ่มโครงการ14
  • โปรเซสเซอร์ AMD Ryzen™ Mobile มีเป้าหมายในการพัฒนาอายุการใช้งานของแบตเตอรี่ให้ดีกว่าเดิมถึง 2 เท่า15
  1758251 RYZEN7 RADONVEGA DIGBADGE 7
   
  AMD Ryzen™ Processor with Radeon™ Vega Graphics

  Model

  CPU Cores

  Threads

  Max Clock (GHz)

  Graphics Compute Units8

  Max GPU Clock (MHz)

  L2/L3 Cache (MB)

  cTDP (Watts)

  Ryzen™ 7 2700U with Radeon™ Vega10 Graphics

  4

  8

  3.8

  10

  1300

  6

  15W Nominal

  Ryzen™ 5 2500U with Radeon™ Vega8 Graphics

  4

  8

  3.6

  8

  1100

  6

  15W Nominal

   
       ในอีกไม่กี่สัปดาห์ข้างหน้า จะมีผลิตภัณฑ์ต้นแบบที่ขับเคลื่อนด้วยโปรเซสเซอร์ Ryzen™ Mobile จากเหล่าผู้ผลิตชั้นนำ ประกอบไปด้วย Acer, HP และ Lenovo โดยจะมีการอัพเดทแพลตฟอร์มเพิ่มเติมจาก Dell, Asus และ OEMs อื่นๆ ในต้นปี 2561
   
       เจอร์รี่ เกา ประธานฝ่ายผลิตภัณฑ์ด้านไอทีของ Acer กล่าวว่า “เรารู้สึกตื่นเต้นที่ได้เป็นหนึ่งในผู้บุกเบิกโปรเซสเซอร์ AMD Ryzen™ Mobile ที่มาพร้อมด้วยหน่วยประมวลผลด้านกราฟิก Radeon™ Vega เข้าสู่ตลาดโน๊ตบุ๊ค Acer Swift 3 ของเรา ซึ่งได้รับการออกแบบมาสำหรับโลกที่เปลี่ยนแปลงไปอย่างรวดเร็ว ในขณะที่ผู้คนมีการเคลื่อนที่มากขึ้น โน๊ตบุ๊ครุ่น Swift 3 ที่มาพร้อมด้วยโปรเซสเซอร์ Ryzen™ Mobile จะช่วยให้ผู้คนสามารถทำงานได้ตลอดทั้งวัน และเดินทางไปได้ทุกที่มากขึ้น”
   
       เอส วาย เชน ประธานเจ้าหน้าที่ฝ่ายบริหาร และรองประธานของ ASUSteck Computer กล่าวว่า “ในฐานะที่เราเป็นเจ้าแรกที่นำโปรเซสเซอร์ Ryzen™ 7 1700 8-core มาใช้กับเกมมิ่งโน๊ตบุ๊คในรุ่น Asus ROG Strix GL702ZC ทาง Asus ได้มองไปถึงการออกแบบ โน๊ตบุ๊คแบบใหม่โดยใช้โปรเซสเซอร์ Ryzen™ Mobile ที่ทรงพลัง และมีประสิทธิภาพ”
   
       ราซา เฮเดอร์ รองประธาน, Inspiron & Vostro, Dell Product Group, Dell กล่าวว่า “เราอยู่ในโลกที่เปลี่ยนแปลงอย่างรวดเร็ว ทุกคนไม่ได้ทำงานอยู่กับที่อีกต่อไป จึงต้องการอุปกรณ์ที่บางเบาและมีประสิทธิภาพ ผลิตภัณฑ์กลุ่ม Inspiron ของ Dell นำเสนอคอมพิวเตอร์ที่หลากหลาย มีรูปแบบสวยงาม ในราคาที่จับต้องได้ ทั้งนี้ในปี 2561 เราจะใช้โปรเซสเซอร์ AMD Ryzen™ Mobile กับผลิตภัณฑ์แล็ปท็อปกลุ่ม Inspiron ซึ่งเป็นทางเลือกใหม่ในการเปิดประสบการณ์การทำงานด้านการประมวลผลและความสมจริงของภาพเพื่อความบันเทิงในขณะที่นำไปใช้งานได้ทุกหนแห่ง
   
       เควิน ฟรอสท์ รองประธานและผู้จัดการทั่วไป, Consumer Personal Systems, HP Inc กล่าวว่า “HP สร้างสรรค์คอมพิวเตอร์พีซีที่ขับเคลื่อนประสบการณ์ที่สุดยอดให้กับลูกค้าออกสู่ตลาดอย่างต่อเนื่อง การนำโปรเซสเซอร์Ryzen™ ที่มาพร้อมด้วยหน่วยประมวลผลด้านกราฟิก Radeon™ Vega มาใช้กับโน๊ตบุ๊ค HP ENVY x360 ที่มีความสวยหรูเป็นพิเศษของเรา จะทำให้ผู้ใช้งานได้สัมผัสกับอุปกรณ์ที่มีประสิทธิภาพดีเยี่ยมที่จะช่วยให้เกิดความคิดสร้างสรรค์
   
       เจฟ เมเรดิท รองประธานอาวุโสและผู้จัดการทั่วไปของ Lenovo Consumer PCs andSmart Devices กล่าวว่า “Lenovo ทำงานอย่างต่อเนื่องเพื่อสร้างประสบการณ์การใช้คอมพิวเตอร์ได้อย่างมีประสิทธิภาพและใช้งานง่ายให้แก่ลูกค้าของเรา ปัจจุบันผู้ใช้งานคอมพิวเตอร์ต้องการเครื่องมือที่เหมาะสมเพื่อทำงานต่างๆ ให้ลุล่วง เราจึงรู้สึกตื่นเต้นที่นำแล็ปท็อป IdealPad 720S ที่ใช้ขุมพลังจากโปรเซสเซอร์ AMD Ryzen™ Mobile ซึ่งเป็นโปรเซสเซอร์ที่ได้รับการออกแบบให้บางเบาและแบตเตอรี่สามารถใช้งานได้ตลอดวันเพื่อรองรับการทำงานแบบโมบายมัลติทาสเกอร์ในปัจจุบัน”

  Supporting Resources

  เกี่ยวกับ AMD
       เป็นเวลากว่า 45 ปีที่ AMD ขับเคลื่อนให้เกิดนวัตกรรมที่มีประสิทธิภาพสูงทั้งในส่วนของการประมวลผลกราฟิก และเทคโนโลยีเวอร์ชวลไลเซชั่นต่างๆ ซึ่งเป็นส่วนสำคัญสำหรับวงการเกม เป็นแพลตฟอร์มระดับมืออาชีพ และเป็นศูนย์กลางข้อมูล ผู้บริโภคหลายร้อยล้านคน องค์กรธุรกิจชั้นนำที่จัดอยู่ในกลุ่ม Fortune 500 และหน่วยงานวิจัยทางวิทยาศาสตร์สมัยใหม่ทั่วโลก ต่างใช้เทคโนโลยีของ AMD เพื่อการพัฒนาศักยภาพด้านต่างๆ ไม่ว่าจะเป็น การใช้ชีวิต การทำงาน และความบันเทิง พนักงานของ AMD ทุกคนทั่วโลกล้วนมุ่งพัฒนาผลิตภัณฑ์ใหม่ๆ ที่จะก้าวข้ามขอบเขตของข้อจำกัดทั้งหลาย ท่านสามารถดูข้อมูลเพิ่มเติมเกี่ยวกับ AMD (NASDAQ: AMD) และกระบวนการสร้างสรรค์ต่างๆ ที่เราทำในปัจจุบันและที่กำลังจะเกิดขึ้นในอนาคตได้ที่เว็บไซต์http://www.amd.com/en-us   

  —30—

  Cautionary Statement
       This press release contains forward-looking statements concerning Advanced Micro Devices, Inc. (AMD) including the features, functionality, availability, timing, deployment, and expected benefits of the AMD Ryzen™ Processor with Radeon™ Vega Graphics and AMD’s goal of making AMD processors with integrated GPUs 25X more energy efficient by 2020, which are made pursuant to the Safe Harbor provisions of the Private Securities Litigation Reform Act of 1995. Forward-looking statements are commonly identified by words such as "would," "intends," "believes," "expects," "may," "will," "should," "seeks," "intends," "plans," "pro forma," "estimates," "anticipates," or the negative of these words and phrases, other variations of these words and phrases or comparable terminology. Investors are cautioned that the forward-looking statements in this document are based on current beliefs, assumptions and expectations, speak only as of the date of this document and involve risks and uncertainties that could cause actual results to differ materially from current expectations. Such statements are subject to certain known and unknown risks and uncertainties, many of which are difficult to predict and generally beyond AMD's control, that could cause actual results and other future events to differ materially from those expressed in, or implied or projected by, the forward-looking information and statements. Material factors that could cause actual results to differ materially from current expectations include, without limitation, the following: Intel Corporation’s dominance of the microprocessor market and its aggressive business practices may limit AMD’s ability to compete effectively; AMD has a wafer supply agreement with GF with obligations to purchase all of its microprocessor and APU product requirements, and a certain portion of its GPU product requirements, from GLOBALFOUNDRIES Inc. (GF) with limited exceptions. If GF is not able to satisfy AMD’s manufacturing requirements, its business could be adversely impacted; AMD relies on third parties to manufacture its products, and if they are unable to do so on a timely basis in sufficient quantities and using competitive technologies, AMD’s business could be materially adversely affected; failure to achieve expected manufacturing yields for AMD’s products could negatively impact its financial results; the success of AMD’s business is dependent upon its ability to introduce products on a timely basis with features and performance levels that provide value to its customers while supporting and coinciding with significant industry transitions; if AMD cannot generate sufficient revenue and operating cash flow or obtain external financing, it may face a cash shortfall and be unable to make all of its planned investments in research and development or other strategic investments; the loss of a significant customer may have a material adverse effect on AMD; AMD’s receipt of revenue from its semi-custom SoC products is dependent upon its technology being designed into third-party products and the success of those products; global economic uncertainty may adversely impact AMD’s business and operating results; the markets in which AMD’s products are sold are highly competitive; AMD may not be able to generate sufficient cash to service its debt obligations or meet its working capital requirements; AMD has a large amount of indebtedness which could adversely affect its financial position and prevent it from implementing its strategy or fulfilling its contractual obligations; the agreements governing AMD’s notes and the Secured Revolving Line of Credit impose restrictions on AMD that may adversely affect its ability to operate its business; AMD's issuance to West Coast Hitech L.P. (WCH) of warrants to purchase 75 million shares of its common stock, if and when exercised, will dilute the ownership interests of its existing stockholders, and the conversion of the 2.125% Convertible Senior Notes due 2026 may dilute the ownership interest of its existing stockholders, or may otherwise depress the price of its common stock; uncertainties involving the ordering and shipment of AMD’s products could materially adversely affect it; the demand for AMD’s products depends in part on the market conditions in the industries into which they are sold. Fluctuations in demand for AMD’s products or a market decline in any of these industries could have a material adverse effect on its results of operations; AMD’s ability to design and introduce new products in a timely manner is dependent upon third-party intellectual property; AMD depends on third-party companies for the design, manufacture and supply of motherboards, software and other computer platform components to support its business; if AMD loses Microsoft Corporation’s support for its products or other software vendors do not design and develop software to run on AMD’s products, its ability to sell its products could be materially adversely affected; and AMD’s reliance on third-party distributors and AIB partners subjects it to certain risks. Investors are urged to review in detail the risks and uncertainties in AMD's Securities and Exchange Commission filings, including but not limited to AMD's Quarterly Report on Form 10-Q for the quarter ended July 1, 2017.

  Vega is a codename for an AMD architecture and is not a product name.

  AMD, the AMD Arrow logo, Ryzen, Radeon, FreeSync and combinations thereof, are trademarks of Advanced Micro Devices, Inc. Other names are for informational purposes only and may be trademarks of their respective owners.

  1 “Processor for ultrathin laptops” defined as 15W nominal processor TDP. Based on testing of the AMD Ryzen™ 7 2700U, AMD Ryzen™ 5 2500U, and Core i7-8550U 15W mobile processors as of 10/6/2017. Performance based on Cinebench R15 nT (“CPU performance”) and 3DMark® TimeSpy (“GPU performance”) in order of AMD Ryzen 7 2700U, AMD Ryzen 5 2500U and Intel 8550U. AMD Ryzen™ 7 2700U: AMD Reference, AMD Ryzen™ 7 2700U with Radeon™ Vega 10 Processor Graphics, 8GB DDR4-2400 RAM, Samsung 850 PRO 512GB SATA SSD, Windows 10 Pro RS2, Graphics driver 23.20.768.9, 26-Sep-2017

  AMD Ryzen™ 5 2500U: AMD Reference, AMD Ryzen™ 5 2500U with AMD Radeon™ Vega 8 Mobile Graphics, 8GB DDR4-2400 RAM, Samsung 850 PRO 512GB SATA SSD, Windows 10 Pro RS2, Graphics driver 23.20.768.9, 26-Sep-2017

  Core i7-8550U: Acer Spin 5, Core i7-8550U with Intel UHD Graphics 620, 8GB DDR4-2400 RAM, MTFDDAV256TBN - M.2 Sata SSD, Windows 10 Pro RS2, Graphics driver 22.20.16.4771, 12-Aug-2017

  Cinebench R15 nT results: 719/144%, 598/120%, 498/100%. 3DMark TimeSpy results: 915/261%, 812/232%, 350/100%. 50:50 weighted sum of relative CPU and GPU performance deltas: 100% for 8550U, 176% for 2500U, 203% for 2700U. Performance results may vary with configuration and driver versions. RVM-13

  2 Testing by AMD Performance labs as of 10/05/2017. PC manufacturers may vary configurations yielding different results. Performance may vary with driver versions. AMD Ryzen™ 7 2700U: AMD Reference, AMD Ryzen™ 7 2700U with Radeon™ Vega 10 Processor Graphics, 8GB DDR4-2400 RAM, Samsung 850 PRO 512GB SATA SSD, Windows 10 Pro RS2, Graphics driver 23.20.768.9, 26-Sep-2017. AMD FX™ 9800P: HP 81AA, AMD FX™ 9800P with Radeon™ R7 Mobile Graphics, 8GB DDR4-2133 RAM, Samsung 850 PRO 512GB SATA SSD, Windows 10 Pro RS2, Graphics driver 22.19.662.4, 19-Jul-2017. Cinebench R15 nT is used to simulate CPU performance; the AMD Ryzen™ 7 2700U scored 719, while the FX 9800P scored 240 for a benchmark score comparison of 719/240 = 3.00X or 200% more. RVM-16

  3 Testing by AMD Performance labs. PC manufacturers may vary configurations yielding different results. Performance may vary with driver versions. AMD Ryzen™ 7 2700U: AMD Reference, AMD Ryzen™ 7 2700U with Radeon™ Vega 10 Processor Graphics, 8GB DDR4-2400 RAM, Samsung 850 PRO 512GB SATA SSD, Windows 10 Pro RS2, Graphics driver 23.20.768.9, 26-Sep-2017. AMD FX™ 9800P: HP 81AA, AMD FX™ 9800P with Radeon™ R7 Mobile Graphics, 8GB DDR4-2133 RAM, Samsung 850 PRO 512GB SATA SSD, Windows 10 Pro RS2, Graphics driver 22.19.662.4, 19-Jul-20173DMark® Time Spy is used to simulate graphics performance; the AMD Ryzen™ 7 2700U scored 915, while the AMD FX™ 9800P scored 400 for a benchmark score comparison of 915/400 = 2.29X or 129% more performance. RVM-17

  4 Based on AMD testing as of 9/28/2017. System configuration(s): AMD Reference Motherboard (2700U), HP ENVY X360 (FX-9800P/”7th Gen APU”), Samsung 850 Pro SSD, Windows 10 x64 1703, 1920x1080. AMD Ryzen™ 7 2700U Graphics Driver: 23.20.768.9. AMD FX-9800P Graphics Driver: 22.19.662.4. 1x8GB DDR4-2133 (AMD FX-9800P). 2x4GB DDR4-2400 (AMD Ryzen™ 7 2700U). Power Consumption defined as joules of power consumed during a complete run of Cinebench R15 nT: AMD FX™ 9800P = 3782 joules (100%) vs. AMD Ryzen™ 7 2700U =1594J (58% less). Different configurations may yield different results RVM-25

  5 AMD SenseMI technology is built into all Ryzen processors, but specific features and their enablement may vary by product and platform. Learn more at http://www.amd.com/en/technologies/sense-mi. mXFR enablement must meet AMD requirements. Not enabled on all notebook designs. Check with manufacturer to confirm “amplified mXFR performance” support.

  6 mXFR enablement must meet AMD requirements. Not enabled on all notebook designs. Check with manufacturer to confirm “amplified mXFR performance” support.

  7 HDR content requires that the system be configured with a fully HDR-ready content chain, including: graphics card, monitor/TV, graphics driver and application. Video content must be graded in HDR and viewed with an HDR-ready player. Windowed mode content requires operating system support. GD-96

  8 FreeSync 2 does not require HDR capable monitors; driver can set monitor in native mode when FreeSync 2 supported HDR content is detected. Low-latency HDR only attainable when using a FreeSync 2 API enabled game or video player and content that uses at least 2x the perceivable brightness and color range of sRGB, and using a FreeSync 2 qualified monitor. Based on AMD internal testing as of November 2016. GD-105.

  9 Requires 4K display and content. Supported resolution varies by GPU model and board design; confirm specifications with manufacturer before purchase. GD-113

  10 Based on AMD internal testing as of 10/12/2017. Relative energy efficiency based on a 50:50 weighted average of CPU+GPU performance (variable “C”), as evaluated by Cinebench R15 nT and 3DMark 11 scores, divided by typical energy usage (variable “E”) as defined by: ETEC (Typical Energy Consumption for notebook computers), Energy Star Program Requirements Rev 6.1 10/2014. AMD “Kaveri” represents the baseline of 1.0X for CPU, GPU, and ETEC. AMD “Carrizo” efficiency 1.23C/0.35E=3.51X. AMD “Bristol Ridge” efficiency 1.36C/0.34E=3.97X. AMD “Raven Ridge” efficiency 2.56E/0.44E=5.86X. Scores in order of Cinebench R15 nT/3DMark 11 P Score: “Kaveri” 232/2142 (100%), “Carrizo” 277/2709 (123%), “Bristol Ridge” 279/3234 (136%), “Raven Ridge” 719/4315 (256%). Results may vary with configuration and driver versions. RVM-21

  11 AMD Radeon™ and FirePro™ GPUs based on the Graphics Core Next architecture consist of multiple discrete execution engines known as a Compute Unit (“CU”). Each CU contains 64 shaders (“Stream Processors”) working together. GD-78

  12 Prices do not include tax and does not include shipping or options and are subject to change without notice; additional terms and conditions apply. Reseller prices may vary. On-shelf dates may vary by geography and products may only be available in selected markets. All offers subject to availability. Manufacturer reserves the right to alter product offerings, features and specifications at any time without notice.

  13Requires 4K display and content. Supported resolution varies by GPU model and board design; confirm specifications with manufacturer before purchase. GD-113

  14Based on AMD internal testing as of 10/12/2017. Relative energy efficiency based on a 50:50 weighted average of CPU+GPU performance (variable “C”), as evaluated by Cinebench R15 nT and 3DMark 11 scores, divided by typical energy usage (variable “E”) as defined by: ETEC (Typical Energy Consumption for notebook computers), Energy Star Program Requirements Rev 6.1 10/2014. AMD “Kaveri” represents the baseline of 1.0X for CPU, GPU, and ETEC. AMD “Carrizo” efficiency 1.23C/0.35E=3.51X. AMD “Bristol Ridge” efficiency 1.36C/0.34E=3.97X. AMD “Raven Ridge” efficiency 2.56E/0.44E=5.86X. Scores in order of Cinebench R15 nT/3DMark 11 P Score: “Kaveri” 232/2142 (100%), “Carrizo” 277/2709 (123%), “Bristol Ridge” 279/3234 (136%), “Raven Ridge” 719/4315 (256%). Results may vary with configuration and driver versions. RVM-21

  15 Based on internal AMD testing as of 10/11/2017. System configuration: AMD Reference Platforms, AMD Ryzen™ 7 2700U, AMD FX-9800P, 2x4GB DDR4-2400, graphics driver 17.30.1025, Windows 10 x64 (1703), 50Wh battery. Battery life increases: 7.45 to 10.3 hours for 4K HEVC (+38%); 10.6 to 11.1 hours for 1080p H.264 (+4.7%); 10.7 to 12.2 hours for MobileMark 14 (+14%). Results may vary with configuration and driver versions. RVM-22

  System configurations:

  “Kaveri”

  “Carrizo”

  “Bristol Ridge”

  “Raven Ridge”

  AMD Reference Platform

  AMD FX-7600P

  2x4GB DDR3L-1600

  Crucial CT256M4SSD2

  Windows 8.1 x64 9600

  Graphics Driver 13.350.0.0

  1366x768

  AMD Reference Platform

  AMD FX-8800P

  2x2GB DDR3-1866

  Crucial CT256M550SSD1

  Windows 10 x64 10586

  Graphics Driver 21.19.137.514

  1366x768

  AMD Reference Platform

  AMD FX-9830P

  2x4GB DDR4-2133

  Crucial CT256M4SSD2

  Windows 10 x64 10586

  Graphics Driver 21.19.137.514

  1366x768

  AMD Reference Platform

  AMD Ryzen™ 7 2700U

  2x4GB DDR4-2400

  Samsung 850 Pro SSD

  Windows 10 x64 1703

  Graphics Driver: 22.19.655.2

  1920x1080

   
   
   
 • kate
 • michael
 • Friends

  Could not load widget with the id 75.